Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op veelgestelde vragen

Vraag 1: Wat is de donatieshop Jeugdspeelpark?
Via deze webshop kunt u artikelen selecteren die u doneert/sponsort aan het Jeugdspeelpark. Het Jeugdspeelpark is verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie en heeft onvoldoende middelen om het nieuwe park goed in te richten.Ook is het mogelijk om bepaalde artikelen zelf te kopen of in natura te schenken. Bij de betaalwijze kunt u dan kiezen voor Zelf kopen/schenken.

Vraag 2: Als ik een artikel zelf wil kopen of in nature schenken, hoe werkt dit dan?
Als u een artikel zelf wilt kopen of schenken, dan kan u dat bij de betaalwijze aangeven door te kiezen voor de optie "Zelf kopen/schenken". Geef dan bij het opmerkingveld aan of u het artikel zelf wilt kopen of dat u dit artikel in natura schenkt. Daarna neemt het Jeugdspeelpark contact met u op om de mogelijkheden verder te bespreken. 

Vraag 3: Welke betaalwijzen zijn er?
- Overboeking. U boekt het juiste bedrag binnen 5 werkdagen over
Ideal. Direct online betalen
- Paypal via uw paypalrekening of met creditcard
Zelf kopen/schenken

Vraag 4: Wat gebeurt er nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?
Het Jeugdspeelpark zal het artikel/de artikelen die u gedoneerd/gesponsord heeft aankopen, zodra dit nodig is. U wordt in de tussentijd op de hoogte gehouden wat de status is en voert overleg met u over de eventuele tegenprestatie.

Vraag 5: Wat zijn de tegenprestaties als ik een artikel doneer/sponsor?
De tegenprestaties hangen af van het artikel dat u gekozen heeft. Een tegenprestatie kan o.a. bestaan uit het vermelden van uw (bedrijfs)naam op de website, op het sponsorbord in het nieuwe park, een bordje bij het gesponsorde artikel of het vermelden van de (bedrijfs)naam op het artikel. Maar ook andere tegenprestaties zijn mogelijk. 

Vraag 6: Waarom zou ik het Jeugdspeelpark steunen?
Het Jeugdspeelpark is verhuisd naar een andere locatie, namelijk naar recreatiegebied Sandelingen-Ambacht. Het nieuwe park wordt 2x zo groot als het huidige park. De gemeente stelt geld ter beschikking voor de infrastructuur en het bouwen van een multifunctioneel gebouw, maar het park moet ook ingericht worden. En daar hebben wij uw steun hard bij nodig. 

Wij willen als Jeugdspeelpark een ontmoetingsplaats zijn voor jong, oud en mensen met een beperking. Een plek waar je kunt genieten van de natuur, lekker kunt spelen en kijken naar de verschillende soorten dieren. Onze leuze is niet voor niets: ontmoeten, dieren & NATUURlijk spelen.

Vraag 7: Waarom zie ik als ik ga betalen als afzender Stichting Vrienden van het Jeugdspeelpark staan?
De Stichting Vrienden van het Jeugdspeelpark is sinds 2005 actief voor het Jeugdspeelpark met het werven van donateurs en sponsors voor het Jeugdspeelpark. Deze stichting zorgt er voor dat de gelden van de sponsors en donateurs op een juiste manier worden besteed. Dit is ook de reden dat er voor gekozen is om de aankopen via de donatieshop bij deze stichting binnen te laten komen. Heeft u hierover nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De voorzitter van deze stichting is Renate du Buisson en zij is te bereiken via haar e-mail.

Steun het Jeugdspeelpark

U kunt artikelen uit deze webshop doneren aan het Jeugdspeelpark. U kunt dit doen door het bedrag dat voor het artikel staat, via Ideal of overboeking over te maken op Stichting Vrienden van het Jeugdpeelpark. Een tegenprestatie zal in overleg bepaald worden en bestaat o.a. uit de (bedrijfs)naamvermelding op de website en in het park of op het artikel, indien dit kan. Mocht u het artikel zelf willen aanschaffen of als u in het bezit bent van één van de artikelen, is het ook mogelijk om op die manier het Jeugdspeelpark te steunen. U plaatst het artikel wel in het winkelmandje, kiest voor betaalwijze "Zelf kopen/schenken" en vult bij het opmerkingenveld in of u het artikel zelf koopt of in het bezit bent van het artikel. Wij nemen contact op om dit verder met u te bespreken.

Contact

078-681 43 61
jeugdspeelpark@gmail.com

Like ons