Over het Jeugdspeelpark

Het Jeugdspeelpark bestaat al sinds 1972 op de Van Kijfhoekstraat 302 te Hendrik-Ido-Ambacht. Dit unieke park is dé plek waar kinderen (en volwassenen) in het echt kunnen zien hoe een kip een ei legt, wat een varken zoal doet en hoe de wol van een schaap aanvoelt, maar ook waar kinderen heerlijk kunnen spelen en kunnen genieten van de flora en fauna.

Het park heeft sinds juli 2018 een nieuwe locatie in recreatiegebied Sandelingen-Ambacht, waar meer ruimte is en meer mogelijkheden geboden worden om te ontmoeten, in aanraking te komen met allerlei verschillende dieren en NATUURlijk te kunnen spelen. Er wordt ook ruimte geboden aan zorgpartners voor dagbesteding aan kinderen en volwassenen met een beperking. Uitgangspunten zijn hun mogelijkheden, niet hun beperkingen. Ze steken de handen uit de mouwen in de buitenlucht en hebben contact met de dieren, de omgeving en de natuur. Dit zijn ook precies de dingen die het Jeugdspeelpark nastreeft en vast heeft gelegd in haar huisstijl.

Het Jeugdspeelpark is vrij toegankelijk voor iedereen, maar wij organiseren tevens educatieve programma's voor scholen, workshops en kinderfeestjes tegen een kleine vergoeding.

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht heeft de gebouwen en infrastructuur voor haar rekening genomen, maar de inrichting en aankleding is mede afhankelijk van uw steun. U wilt toch ook dat dit UNIEKE park blijft bestaan? Wordt daarom donateur/sponsor door artikelen uit deze webshop te kopen. De artikelen worden daarna door het Jeugdspeelpark aangeschaft met het bedrag wat u geschonken heeft.

 

 

Steun het Jeugdspeelpark

U kunt artikelen uit deze webshop doneren aan het Jeugdspeelpark. U kunt dit doen door het bedrag dat voor het artikel staat, via Ideal of overboeking over te maken op Stichting Vrienden van het Jeugdpeelpark. Een tegenprestatie zal in overleg bepaald worden en bestaat o.a. uit de (bedrijfs)naamvermelding op de website en in het park of op het artikel, indien dit kan. Mocht u het artikel zelf willen aanschaffen of als u in het bezit bent van één van de artikelen, is het ook mogelijk om op die manier het Jeugdspeelpark te steunen. U plaatst het artikel wel in het winkelmandje, kiest voor betaalwijze "Zelf kopen/schenken" en vult bij het opmerkingenveld in of u het artikel zelf koopt of in het bezit bent van het artikel. Wij nemen contact op om dit verder met u te bespreken.

Contact

078-681 43 61
jeugdspeelpark@gmail.com

Like ons